De bouw van de nieuwe woning van de familie Meiland verloopt goed, zo lezen we in Weekend.

“Ze verwachten in augustus klaar te zijn”, gaat Martien enthousiast van start. “Het wordt een landelijke woning, waarbij je het gevoel krijgt dat het er al honderd jaar staat, een beetje doorleefd. Erica, Maxime en Leroy zitten op de begane grond. Ik zit boven, ik heb een terras en aangrenzend een grote keuken. Dan kan iedereen bij mij komen eten.”

Volgens Erica zal de woonst een uitstraling hebben zoals we in de populaire tv-reeks Downton Abbey kunnen zien. “We gaan voor shabby chic”, vertelt ze.

Gelukkig voor Martien zal hij op zijn oude dag niet de trap op moeten. “Dan komt er een traplift”, geeft Erica aan. “Daar hebben we het altijd over. Ik zit beneden omdat ik de honden heb en dan kan ik blijven tuinieren. Martien zit nooit in de tuin. Bij dit huis en ons vorige huis op Sole Miopark zat hij altijd lekker op ons verhoogde terras en dat doen we nu ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.