Het gaat erg goed met Samantha Steenwijk, zo kunnen we lezen in Party. De zangeres heeft dan ook met veel enthousiasme haar nieuwe single ‘Nooit Te Laat’ op de wereld losgelaten. 

Wanneer de reporter vraagt wat de tekst voor haar juist betekent, geeft Samantha aan dat het vandaag de dag heel belangrijk is dat je jezelf bent en blijf. “We zeggen allemaal: ‘we zijn vrij om te doen en laten wat we willen’, maar tegelijkertijd wordt iedereen overal de mond gesnoerd. En ik vind dat je juist altijd jezelf moet blijven.”

Om deze reden vindt Samantha het belangrijk om het leven te vieren, je leeft immers maar één keer. 

Op de vraag hoe de zangeres dat doet, antwoordt ze heel simpel: “Nou ja, door gewoon te genieten. En stilstaan bij de leuke dingen. Het moet niet allemaal aan je voor bij gaan. Dat gebeurt natuurlijk nogal eens in een druk leven, maar ik probeer me altijd wel te realiseren hoe goed we het eigenlijk allemaal hebben. Dus ja, van de mooie momenten in het leven probeer ik wel altijd een momentje voor mezelf te maken. Je moet in het moment zijn, hè?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.