In Story lezen we dat Jan Keizer opnieuw aan het zingen is geslagen. Zo trad de zanger onlangs nog in Turkije op én komt er een nieuwe single uit met Jan Smit.

“Dertig jaar nadat ik Jan heb ontdekt, werken we weer samen”, gaat Keizer van start. “We hebben samen een lied geschreven voor een andere artiest, maar wij zingen ook mee. Binnenkort wordt daar meer over bekend. Jan schreef het couplet, ik het refrein. Het was zijn idee. Hij kwam bij mij en vroeg of ik dat wilde. Waarop ik reageerde met: We hebben samen 160 jaar ervaring, dus dat moet wel lukken. Edwin van Hoevelaak is de producer, de man achter veel grote hits.”

Keizer geeft aan erg benieuwd te zijn naar wat dit nummer teweeg gaat brengen.

“Ik ben 75 jaar, maar geen type om niets te doen. Dat zwarte gat, na het stoppen van BZN, daar ben ik nooit in gevallen. Ik ben er niet eens in de buurt gekomen”, besluit hij vol energie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.