Noa Vahle lijkt haar droomman al gevonden te hebben, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. De presentatrice leerde haar vriend, de vijf jaar oudere freelance tv-producer Tim de Wild, kennen op de afterparty van “Alles Op Tafel”, een productie van moeder Linda de Mol.

Hoewel hun eerste date wat voeten in de aarde had, op de dag dat de eerste date gepland stond kwamen de beschuldigingen rond Jeroen Rietbergen naar buiten, kan het koppel het ondertussen uitstekend met elkaar vinden.

Ook Linda de Mol zou haar nieuwe schoonzoon al volledig in de armen gesloten hebben.

In het weekblad lezen we zelfs dat Noa en Tim ondertussen zelfs al zouden samenwonen. Enige tijd geleden kreeg Noa namelijk een benedenhuis in Amsterdam cadeau van haar moeder. Kostenplaatje? 875.000 euro. Het koppel zou zo kunnen genieten van een prachtige woonst in het hartje van de stad, nabij de Jordaan.

Voor kinderen lijkt het echter nog wat te vroeg voor het verliefde paar, aangezien ze beiden eerst een carrière willen uitbouwen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.