Het zijn geen eenvoudige tijden voor Sieneke en haar ex-partner Jan. Enige tijd geleden kondigde het tweetal hun scheiding aan, al verzekerde de zangeres dat het tweetal vriendschappelijk uit elkaar is gegaan.

In Party lezen we echter dat Jan dit haast onmiddellijk ontkende en geeft zelfs aan in een ware vechtscheiding met zijn ex verzeild te zijn geraakt. “Men denkt: wat een leuke vrouw”, gaat Jan van start.  “Maar ze wil nergens aan meewerken. Dat begon met onze kinderen, later met het huis en nu over de inboedelverdeling. Alles waar ik mee aankom, is standaard al: nee. Als ze gewoon de dingen afhandelt, is er niets meer aan de hand. Ik moet ook verder. Ik heb zelfs een mediator voorgesteld, maar ook dat was niet nodig.”

Sieneke zou graag samen met haar kinderen in de woonst blijven, op zich geen probleem voor Jan als de zangeres hem zou uitkopen, maar helaas maakt ze hier maar weinig aanstalten voor. Om deze reden zag Jan zich gedwongen om naar de rechter te stappen. Volgens het weekblad staat het huis op naam van Jan Baum maar aangezien ze getrouwd waren met gemeenschap van goederen, is de helft van Sieneke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.