Monique Smit leeft haar droomleven, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. De zangeres voelt zich momenteel zo gelukkig dat ze zich afvraagt wanneer het ooit eens gaat ophouden.

“Maar ik ben geen doemdenker of pessimist hoor”, voegt ze er meteen aan toe. “Ik lees boeken die me positiviteit brengen en ik geloof er heel erg in dat je in het nú moeten leven. Dat je moet kijken naar wat je nú hebt. En ik kan het zelf ombuigen hoor, die gedachte die ik net noemde.”

Monique stelt zichzelf ook de vraag waarom het alleen maar bergaf zou kunnen gaan. “Het kan immers ook nóg beter met je gaan hè? Zo kun je je mindset zelf bijsturen. Ik lees daar graag boeken over: balans, mindset, manifesteren. Dat heeft me de afgelopen jaren goed geholpen. Dat heb je eerst zelf niet in de gaten, want je gaat maar door en door. Maar als ik achteraf terugkijk naar het moment dat ik ermee ben begonnen, en naar alles wat ik toen graag wilde, wat ik daarover heb opgeschreven en gedacht: dat is me inmiddels allemaal overkomen. Dan denk ik: zie je wel, het werkt echt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.