Monique Smit verklapt in Party dat ze geen al te grote bucketlist heeft. “Ik zou het prachtig vinden om datgene wat ik nu doe, nog jaren zo voort te zetten”, geeft de zangeres nuchter aan.

Al lag dit tien jaar geleden wel helemaal anders, geeft ze eerlijk toe. “Toen was ik 25 en dacht ik: nu moet het allemaal gebeuren, want straks ben ik dertig, en dán? Iets waar ze achteraf gezien lachend aan terugdenkt. “Want dertig is nog helemaal niks. Nu ben ik 35 “en ga ik naar de veertig toe. Dat vind ik ook wel een dingetje hoor, die naderende veertig. Terwijl het pas over vijf jaar is, en ik zeker weet, dat als ik straks veertig ben, er nog weinig veranderd is. Maar Corry Konings is 72 en staat ook nog steeds te zingen. Dus waar zou ik me druk om maken? Ik blijf gewoon lekker doorgaan en ik geniet optimaal van het werk dat ik momenteel doe.”

Ambities om grote concerten in enorme zalen of stadions te geven, heeft Monique niet. “Ook nooit gehad. Sommige mensen vinden dat jammer, maar ik vind het veel belangrijker dat ik naast mijn leuke werk nog een relatief normaal leven erbij kan hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.