In Story lezen we dat de ticketverkoop voor het Whitney Houston tributeconcert van Glennis Grace van start is gegaan. Hoewel de zangeres weet dat een uitverkoop nooit een garantie is, lijkt Glennis tot dusver erg tevreden te zijn met hoe de verkoop loopt.

Daarmee lijkt de zangeres ook officieel haar donkere periode na het Jumbo-incident achter zich te laten. Glennis geeft zelfs aan dat ze de plooien met heel wat mensen aan het gladstrijken is.

Eén van deze personen is goede vriend Fred van Leer, die zich na het incident gedwongen zag om de aanwezigheid van Glennis op een concert te annuleren. “We hebben met elkaar gepraat”, gaat de zangeres van start. “Fred en ik hebben het uitgesproken, maar onze vriendschap wordt nooit meer zoals die was.” Een gevoel dat de zangeres bij veel van haar voormalige vrienden heeft.

“De enige die altijd naast me is blijven staan, is Gordon. Hij heeft me in die periode flink de waarheid verteld”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.