We lezen in Story dat het leven Gordon opnieuw toelacht. Uiteraard heeft de opening van zijn nieuwe koffiezaak Blushing in het centrum van Blaricum hier veel mee te maken. De zanger hoopt dan ook dat dit de start van een nieuw hoofdstuk is.

“Het is zwaar geweest”, gaat Gordon van start. “Heel zwaar. Ik heb zo diep gezeten. Het was te donker en ik wil ook niet meer aan die periode terugdenken.”

Wat de zanger misschien nog het meest pijn heeft gedaan is dat bepaalde mensen besloten om hem in deze donkere periode nog een extra trap naar beneden te geven.

“Gelukkig heb ik een paar goede vrienden die mij constant lieten weten dat ze er voor me waren en er altijd zullen zijn”, geeft hij tevreden aan.

Laten we hopen dat het leven Gordon inderdaad opnieuw mag gaan toelachen. De opening van zijn nieuwe zaak was alvast een groot succes waar heel wat mensen en bekende Nederlanders aanwezig waren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.