Lee Towers vertelt in Weekend over zijn horeca-avontuur, dat helaas negatief afliep. “Ik begon een horecabedrijf in 1985 waar ik na 2,5 jaar met zó’n scheur in mijn broek afscheid van nam. Schoenmaker blijft bij je leest, is het spreekwoord”, zo geeft hij aan.

Wanneer de reporter vraagt wat de zanger zijn mening is over Rachel Hazes die haar eigen Hazes-brasserie in Spanje uitbaat, geeft Lee eerlijk toe dat dit hem helemaal niks zegt. “Met Spanje heb ik ook weinig. Dan denk ik: oké, als jij vindt dat je dat moet doen, prima.”

Volgens Lee is het zelfs in Nederland lastig om iets in de horeca te doen. “Want als het jouw zaak is, denken ze dat je er altijd bent. En dat is dus niet zo. Bij mij zaten mensen, maar dan moest ik het land in en dan kwam ik ’s nachts om drie uur terug. Het was een restaurant, een bistro en een nachtclub. Dan zat ik ’s nachts om drie uur nog voor twintig dronken mensen een paar liedjes te zingen. Dus op een gegeven moment moet je gewoon die stekker eruit trekken. En klaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.