Lee Towers is erg tevreden met zijn leven zoals het nu gaat, zo kunnen we afleiden uit een interview in Weekend. Begin 2024 mocht de zanger zelfs zijn derde achterkleinkind Sef verwelkomen. “Een snoepje!”, zo geeft Lee enthousiast aan. 

“Alles gaat door, dat zie je maar weer”, gaat Lee van start. “We hebben nu elf kleinkinderen en ook nog drie achterkleinkinderen, daar heb je verder ook geen invloed op. Dat gebeurt gewoon.”

Hoewel zijn kleinkind relatief ver weg woont, probeert Lee zijn achterkleinkind toch regelmatig te bezoeken. “Dan heb je het over bijvoorbeeld verjaardagen. Ik word nog steeds 24 uur per dag geleefd”, legt hij uit.

Ook met zijn vrouw Laura lijkt alles goed te gaan. “We zijn verhuisd natuurlijk, we hebben een héérlijk huis met uitzicht, 180 graden, op de Maas. En ik ben ambassadeur van de haven, dus dat is een uitgelezen plek voor mij. Dat is genieten, al die schepen die de hele dag voorbij varen. Dat geeft allemaal kracht. En dat straal je dan ook nog steeds uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.