In Story lezen we dat koningin Máxima de laatste tijd regelmatig in Londen gespot wordt. Volgens de Duitse media zou de vorstin dan ook een charmeoffensief begonnen zijn om de vete met haar schoonzus Mabel bij te leggen.

Máxima en Mabel hebben nooit echt een innige band gehad en onenigheid en jaloezie leken hen meer te binden dan de familieband. Mabel gaf dan ook vaak de indruk Máxima meer als een doorn in het oog te ervaren.

Ondertussen heeft Máxima al meerdere bezoeken aan Londen gebracht, waar Mabel woonachtig is. Het tweetal werd zelfs al regelmatig in de straten van Londen gespot.

Al zou er volgens Story ook nog wel een andere reden kunnen zijn waarom de koning tegenwoordig zo vaak in de Engelse hoofdstad te vinden is. Prinses Alexia heeft recent namelijk het onverwachte besluit genomen om aan het University College London te gaan studeren. Ongetwijfeld dat een bezorgde Máxima ervoor wil zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de aankomst van haar dochter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.