In juni 2023 kwam Daan, de vader van John de Bever, helaas te overlijden. Wanneer de reporter van Party aan Kees Stevens vraagt wat zijn schoonvader van de realityserie over zijn zoon vond, geeft Kees aan dat hij vrij nuchter was maar het wel allemaal heel mooi vond.

“Als hij bijvoorbeeld zag dat we met Marianne Weber of Corry Konings omgingen of optraden, dan glunderde hij van oor tot oor”, gaat Kees van start. “Voor hem was Corry Konings een ontzettend bekende zangeres, dat was voor hem iets fantastisch. We zijn heel blij dat hij dat nog heeft kunnen meemaken. Eigenlijk hebben we het daar ook een beetje voor gedaan, dat hij kon zien dat zijn zoon John een echte artiest is geworden.”

Daan is 86, geworden, een mooie leeftijd zo vindt Kees. “Ik heb geregeld tegen John gezegd dat hij zijn handjes mocht dichtknijpen dat hij bijna 60 is en zijn vader zo lang nog bij zich had. Mijn ouders leven allebei ook nog, maar ik heb geen contact met ze. Dat Johns vader vroeg of laat zou komen te overlijden, dat hadden we natuurlijk wel ingecalculeerd aangezien hij al zo oud was. Zo realistisch zijn we wel. En we zijn ook realistisch genoeg dat we tegen elkaar kunnen zeggen: stel je voor dat wij zelf morgen doodgaan, dan kunnen we zeggen dat we alles uit het leven hebben gehaald. Zo leven wij elke dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.