Het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw van Yvon Jaspers lijkt een stevige concurrent gevonden te hebben in B&B Vol Liefde. Jaar na jaar lijkt het nieuwe programma kijkcijfers af te snoepen van de gevestigde waarde.

Volgens media-expert Tina Nijkamp zouden de dagelijkse uitzendingen van B&B Vol Liefde voor meer betrokkenheid zorgen bij de kijkers in tegenstelling tot de wekelijkse uitzending van Boer Zoekt Vrouw.

Tv-recensent Wilfred Takken vertelt in Party dat de kijker langzaamaan genoeg begint te krijgen van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Een gegeven dat aangetoond kan worden met de kijkcijfers. Zo kon het programma van Yvon nog rekenen op 2,7 miljoen kijkers. De concurrentie blijkt echter jaar na jaar dichter bij te sluipen, vorig jaar haalde B&B Vol liefde zelfs 2,1 miljoen kijkers.

Jaspers zal dan ook weemoedig terugblikken op haar hoogdagen toen ze nog vijf miljoen kijkers wist te bekoren.

Afwachten dus wat de toekomst in petto heeft voor Yvon en haar boeren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.