Voordat Monica Geuze haar vriend, voetballer James Lawrence leerde kennen, ging de presentatrice regelmatig op date. Zo zou ze in haar zoektocht naar een geschikte partner zelfs weleens op date gegaan zijn met oudere mannen, zo verklapt ze in Party.

De presentatrice herinnert zich nog een date met een twintig jaar oudere man. Het tweetal besloot om een hapje te gaan eten in een restaurant. “Er komt ineens iemand binnen en ik draai me om en het is de vader van Zara-Lizzy (haar dochtertje, red.). Die staat ineens naast me. En toen zei hij: ‘Is dit je date?! Als ik je moet redden moet je me een seintje geven.”

Daar kwam ook nog bij dat de date van Monica best stevig aan het doordrinken was tijdens het etentje. “Die vent zakte bijna door zijn hoeven. Zo ontzettend dronken geworden. Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en buiten op de stoep valt.”

Monica besloot dan maar een taxi voor de man te bellen. Een tweede date is er uiteraard nooit gekomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.