Lee Towers heeft de gewoonte om regelmatig Curaçao te bezoeken, al vertelt hij in Party dat hij het eiland deze zomer niet zal bezoeken.

“Laura en ik zouden in januari gaan, maar omdat ik na mijn gebroken heup nog niet voldoende mobiel was, hebben we dat aan ons voorbij laten gaan”, gaat de zanger van start. “In plaats daarvan gaan we een goede week naar Spanje. Even heen en weer, even uitproberen of dat beter werkt en lukt.”

Uiteraard is de vliegtijd naar Spanje een heel pak korter en Lee hoopt dan ook minder gesloopt uit het vliegtuig te kunnen stappen. “Maar vergis je niet: het Mega Piraten Festijn in Drenthe is voor mij ook bijna drie uur rijden. Zelfs als je niks mankeert, kom je ook niet zo soepel uit je auto na zo’n rit. De vlucht naar Spanje is net zo lang. Op Schiphol rijden van die karretjes rond, dat moet je vooraf even aanvragen, die brengen je rechtstreeks naar de gate. Daar hebben we dus geen omkijken naar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.