Rachel Hazes besloot om onlangs de Spaanse brasserie van Melanie Beense over te nemen. Daarmee wou de weduwe de grote droom van haar echtgenoot in vervulling laten gaan. “Eén van zijn dromen was om nog een eigen Hazes café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als zingende barkeeper”, legt Rachel uit in Party.

Ondanks dat Rachel met veel enthousiasme aan het avontuur begon, botste ze al snel op een onverwachte hindernis. Zo klaagden de omwonenden van geluidsoverlast, iets waar in Spanje erg streng op toe wordt gezien. Even dreigde zelfs de sluiting maar deze kon gelukkig worden afgewend.

Ondertussen draait de brasserie op volle kracht en weten klanten goed de weg te vinden naar het Hazes café. Wat veel gasten verrast is het feit dat Rachel heel vaak zelf aan het werk is en de klanten met een glimlach verder helpt. Het weekblad geeft zelfs aan dat de weduwe de perfecte gastvrouw blijkt te zijn. Ook een aantal bekende Nederlanders zoals Gerard Joling kwamen op bezoek en waren uiterst tevreden van de gekregen service.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.