De bouw van de villa van de familie Meiland verloopt vlotter dan verwacht, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend. Tussen het prachtige landschap van Noordwijkerhout zien we de bouw van de nieuwe woonst van Martien en de zijne aardig vooruitgaan.

In het weekblad lezen we dat de familie de landgrond op een wel heel speciale manier heeft bemachtigd. Martien betaalde slechts 1 euro voor het recht om er op te mogen bouwen, aangezien de grond niet verkocht werd. Daarnaast wordt er ook een jaarlijks bedrag betaald voor het gebruik van de grond.

Momenteel is het ruwe werk van de woonst zo goed als klaar, op de benedenverdieping zijn zelfs de ramen al geplaatst. Toch zal de familie nog niet meteen zijn intrek kunnen nemen, aangezien er nog geen dak geplaatst is en de hele binnenbouw nog verzorgd moet worden.

“In augustus volgend jaar gaan we pas verhuizen. Dat duurt nog even”, legt Martien uit. “Ik hoop wel een keer dat dit ons definitieve huis wordt, maar dat dacht ik met onze boeken na het derde boek ook, en inmiddels zijn dat er al vier. Maar ik word nooit moe van het verhuizen, want dat duurt een paar dagen, dat zijn maar tijdelijke dingen. Dan is het weer voorbij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.