Wanneer de reporter van Weekend aan Martien Meiland vraagt wat het mooiste moment is dat hij de afgelopen vijf jaar heeft meegemaakt, geeft de ster aan dat er niet één specifiek moment in die vijf jaar is waarvan hij denkt: dat is me bijgebleven.

Martien geeft aan dat hij het erg speciaal vindt dat ze het al vijf jaar zo leuk hebben gehad met hun regisseur Timon Moll. “Hij was onze regisseur bij Ik Vertrek, waarna we hem vroegen om de regie van Chateau Meiland te doen”, gaat Martien van start. “Hij zei laatst ergens dat we zouden moeten stoppen, maar moet je kijken wat een kijkcijfers en marktaandeel we nog steeds hebben bij SBS6! Dat is nog steeds helemaal leuk.”

De reality-ster geeft aan dat de familie het gevoel zou hebben dat ze hun fans zouden teleurstellen mochten ze nu stoppen. “En zolang wij het leuk vinden, is het prima. Maar als ik denk: nou nee, dan stop ik ermee. Dat heb ik met alles. Als ik ergens niet meer wil wonen of werken, dan stop ik ermee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.