In Party lezen we dat John de Bever de zakelijke kant van zijn zangcarrière volledig toevertrouwt aan zijn echtgenoot Kees Stevens. “Dat is voor mij ook het beste”, verklaart John. “Ik kan namelijk geen ʼneeʼ zeggen, ik zeg altijd ʼjaʼ als iemand mij iets vraagt. Kees is daar veel harder in dan ik. Ik ben maar een eitje wat dat betreft.”

Opvallend aangezien John destijds als voetballer een ware pitbull was. “Ik was niet gemeen. Ik zal nooit bewust een overtreding maken of een elleboogje geven. Irriteren doe ik wel”, geeft hij eerlijk toe. “De tegenstander irriteren, de scheidsrechter irriteren, iedereen irriteren. Puur om ze uit hun spel te halen. Maar nooit op gemene wijze of met overtredingen.”

John geeft aan dat hij weet dat hij een arrogant, irritant en gewoon misselijk ventje is als hij voetbalt, maar dat dit direct stopt het moment dat hij het veld afstapt. “Dan kan ik met iedereen een biertje drinken, een liedje zingen, dat maakt me allemaal niks uit. Ik zou met iedereen vriendschappelijk alles doen, maar in het veld is het oorlog.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.