In Story lezen we dat Nick Schilder, bekend van het Volendamse zangduo Nick & Simon, zich volledig uit de naad aan het werken is om zijn solocarrière te doen slagen.

“Het heeft wel iets weg van de begintijd van Nick & Simon”, gaat Kirsten, de echtgenote van de zanger van start. “Hij is veel in het buitenland om te schrijven”.

Dat Nick opnieuw aan zijn weg moet timmeren, roept nostalgische gevoelens op bij het koppel. “Ik zei laatst nog tegen Nick dat wij gewoon 22 en 21waren toen het allemaal begon met Nick & Simon. Dat betekent dat we al bijna langer samen zijn dan niet.”

Kirsten vindt het dan ook erg bijzonder dat ze samen zoveel eerste keren hebben meegemaakt. “Op privégebied, maar ook wat betreft zijn carrière. Omdat hij het nu solo doet, gaan we al die eerste keren nog een keer meemaken. Dat vind ik echt heel bijzonder”, legt de echtgenote uit.

Gelukkig voor Kirsten is er één ding anders tegenover vroeger. In de beginperiode twijfelde ze namelijk nog erg hard aan haar relatie met de zanger. “Er waren allemaal bloedmooie vrouwen die op Nick afkwamen en van alles met hem wilden. Daar had ik het moeilijk mee.” Tegenwoordig voelt Kirsten zich echter veel zekerder van haar relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.