Het regent al enige tijd geruchten dat het niet goed zou gaan in het huwelijk van Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaard. Zo plaatste Wendy geen foto’s meer van hen samen online en zou Erland onlangs alleen een woonst in Rotterdam hebben gekocht.

Ondertussen post Wendy terug volop foto’s van haar gezin. Ook in Story vertelt het tv-gezicht dat hun relatie nog steeds erg goed zit. “Erland is de meest krachtige, liefdevolle en sterkste man die ik ken”, gaat ze van start. “Het heeft de afgelopen jaren altijd goed tussen ons gezeten. Wij zijn zo’n sterk koppel en dat blijft.”

Maar waarom heeft Erland dan een eigen woonst gekocht? Dit is volgens Wendy erg eenvoudig uit te leggen. “Hij heeft ook een flat in Amsterdam en we hebben ons huis in Nigtevecht. Maar Erland komt uit Rotterdam, de stad waar ook zijn dochters en zijn moeder wonen. Na de dood van zijn vader wilde hij er meer voor zijn moeder zijn. Dat was de reden dat hij dit appartement kocht”, zo verklaart ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.