De comeback van André Hazes verloopt tot dusver niet zoals de zanger verwacht had. Hoewel de ster enkele nummers uitbracht die het lang niet slecht deden, bleef een echte hit uit.

In Weekend lezen we dat Hazes oorspronkelijk genoeg had van nummers zoals ‘Leef’ en ‘Wie kan mij vertellen’, een uitspraak waar hij ondertussen op is teruggekomen. “Het is gewoon weer gezellig, het werkt als een trein in de zalen. En ik heb er weer plezier in”, verklaart hij.

Onlangs was de zanger te zien op Live On The Beach in Scheveningen. “Ik vond het echt heel leuk”, gaat André van start. “Sowieso vind ik de laatste tijd alle shows weer leuk om te doen. In Scheveningen was het publiek in het begin nog een beetje moeilijk op gang te krijgen. We waren elkaar aan het aftasten. Maar gaandeweg veroverden we elkaar. Na een paar nummers was de liefde er weer. Dat is eigenlijk overal waar ik kom; eerst kijkt iedereen mij een beetje scheef aan, maar al snel gaan de harten open en voel ik de liefde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.