Gerard Joling is volgens Party één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Volgens het weekblad betaal je voor een optreden van een half uurtje al snel tussen de 14.000 en de 17.000 euro.

In de cijfers van zijn bedrijf Mineur B.V. zien we dan ook dat de zanger een gigantisch eigen vermogen heeft verzameld van maar liefst 17,1 miljoen euro. Ook heeft Gerard een villa in Aalsmeer en een appartement in Amsterdam. Een schatting van zijn vermogen van om en bij de 20 miljoen euro lijkt dan ook niet te ver gezocht.

Uiteraard geniet de Gerard met volle teugen van het leven. De zanger geeft aan dat hij wel vijf keer per week uit eten gaat en dat hij eigenlijk nooit zelf kookt. “Ik heb een prachtige auto, ik heb een prachtig huis. Ik heb twaalf dagen op een bedje in Marbella gelegen en me lekker volgevreten. Heerlijk een zonnetje gepakt en ’s avonds uit eten geweest.”

Het is duidelijk, geld moet rollen bij Gerard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.