In Story lezen we dat Lizzy, de dochter van Wendy van Dijk die onlangs zwaar ziek werd, helemaal is opgeknapt na haar behandelingen. “Het is echt een heel intensieve periode geweest”, geeft het tv-gezicht aan.

Ondanks alle bezorgdheden heeft Wendy er geen probleem mee om haar dochter terug los te laten. “Nee, dat kan ik heel goed”, gaat ze van start. “Ook omdat ik haar vertrouw dat ze de juiste keuzes maakt. Het afgelopen jaar heeft ze laten zien dat ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, en dat terwijl ze nog zo jong is. Ze was zo dapper, zo sterk, ook toen ze zo ziek was. Daarom heb ik er nu ook geen problemen mee dat ze weer lekker gaat leven, dat ze zorgeloos van haar schooltijd en vriendinnen kan genieten.”

Onlangs mocht Wendy de Strong Woman Award in ontvangst nemen. Een prijs die eigenlijk toebehoort aan haar dochter, zo geeft ze aan. “Zij is de sterkste bij ons thuis geweest. Deze prijs heeft zij in alle opzichten verdiend”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.