Zes jaar geleden liet prinses Mabel haar oog vallen op een villa aan de Loosdrechtse Plassen bij Breukelveen. De prinses besloot de woonst te kopen, deze volledig te slopen en vanaf de grond haar eigen droomparadijs te laten bouwen.

Gelukkig hebben de directe buren van de prinses nooit hinder ondervonden van de bouwwerken omdat ze besloot om deze uit te kopen voor 2,7 miljoen euro. Op deze manier zou Mabel in de toekomst in alle rust kunnen genieten van haar aankoop.

Helaas voor Mabel liepen de werken veel meer vertraging op dan oorspronkelijk gedacht omdat op een bepaald moment de woonst anderhalve meter te veel naar links zou gebouwd zijn. Dit had als gevolg dat er opnieuw vergunningen aangevraagd moesten worden. Wat op zijn beurt dan weer zorgde voor een vertraging van een tiental maanden, zo lezen we in Story.

Gelukkig voor de prinses lijken alle zorgen nu officieel van de baan te zijn en zou de villa eindelijk bewoonbaar zijn. Ongetwijfeld dat Mabel een mooie tijd zal beleven op dit idyllische stekje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.