Met Chateau Meiland En Route lijkt de familie Meiland opnieuw een succesvol vervolg aan hun realityreeks te breien.

Wanneer de reporter van Weekend vraagt hoe de reis is verlopen, geeft Erica aan dat ze een aantal landen hebben bezocht. “’We zijn naar Frankrijk, Spanje en Italië geweest”, gaat de ster van start. “Ik vond Italië het allermooist. Een dieptepunt vond ik de hitte, vanwege het werk. Een hoogtepunt was de prachtige villa in Spanje waar we de laatste nachten mochten verblijven.”

Kijkend Nederland smult blijkbaar nog steeds van het reality-aanbod op tv, dat mocht ook Frans Bauer ontdekken toen de kijkcijfers van zijn serie bekend werden gemaakt. “’Gemeten aan het succes zou je zeggen: we doen nog een ronde en nog een ronde, maar dan ga je het uitmelken en krijg je het Meiland-effect. Dan is de koek op een gegeven moment op”, liet hij optekenen.

Een uitspraak die heel onaardig overkomt, zo vindt Erica. “Maar ik ken de media inmiddels en Frans schat ik in als een aardige man. Ik denk daarom dat Frans heeft gezegd dat ze maar een seizoen willen en niet meerdere, zoals de Meilandjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.