Hoewel we Gert Verhulst in ‘De Verhulstjes’ regelmatig zien genieten van zijn rijkdom, is dat lang niet altijd zo geweest, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend.

“Ik heb lang veel niet laten zien, uit angst voor de reacties”, gaat de zakenman van start. “Ik weet nog dat ik mijn eerste mooie wagen had. Dan had ik een afspraak en parkeerde ik altijd om de hoek, zodat niemand zou zien welke auto ik had, omdat ik bang was voor het commentaar. Mensen zouden er problemen mee kunnen hebben.”

Gelukkig heeft Gert dit gevoel op een bepaald moment kunnen loslaten. “Ik denk nu: ik heb hard genoeg gewerkt om die dingen te hebben en ik heb dat allemaal op een eerlijke manier verdiend. Dan is er niks mis mee dat mensen dat zien.”

Al leidde hij bij de aankoop van zijn woonst in Saint-Tropez toch een soort van dubbelleven, zo geeft hij zelf aan. “Ik zag mijzelf in Saint-Tropez vermomd rondlopen zodat niemand zou zien welk huis ik binnenging. Dat soort dingen. Toen ik dat losliet, merkte ik wat een enorme bevrijding dat was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.