Onlangs kwam Gerard Joling op bezoek in de radioshow van Jan Paparazzi bij Sterren NL. Wanneer het onderwerp bij De Toppers terechtkomt, stelt de host de vraag of Gerard zich nog lang ziet doorgaan als zanger van de nog steeds immens populaire formatie.

“Dat dat na al die jaren nog zo’n succes is!”, gaat Gerard vol ongeloof van start. “Jan Smit en Jeroen van der Boom kunnen nog wel een tijdje door, maar René Froger en ik zullen straks een keer vervangen worden. René is 63, ik ben 64. Ik ben de oudste.”

Joling ziet met zangers zoals Yves Berendse en Robert van Hemert een nieuwe generatie opkomen en vindt het belangrijk dat deze talenten ook de ruimte krijgen om zich te kunnen ontplooien.

Een leeftijd wanneer hij zou stoppen, wil Gerard er nog niet op plakken, zo lezen we in Party. Toch is het duidelijk dat dit idee al enige tijd in zijn achterhoofd zit.

In de tussentijd blijven de fans in ieder geval helemaal uit de bol gaan voor Gerard Joling en zijn Toppers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.