Hoewel Carrie ten Napel erg geniet van haar programma Carrie Op Vrijdag, kruipt er natuurlijk heel wat werk in. Om deze reden vroeg de reporter van Party in hoeverre het programma een impact heeft op de presentatrice haar gezinsleven.

“Ik deed ‘Tijd Voor MAX’ eerder al op de vrijdag om vijf uur en nu op maandag”, gaat Carrie van start. “Op vrijdag zijn mijn schoonouders bij de kinderen en op maandag mijn ouders. Het is meer met de reizen die ik maak voor ‘Droomhuis Gezocht’ en het nieuwe programma ‘De Alpen’, dat er strakke schema’s zijn en ik nog veel meer aan anderen overlaat. ‘Carrie Op Vrijdag’ bereid ik grotendeels thuis voor, waardoor ik zelf de kinderen van school kan halen.”

Op romantisch vlak blijft er helaas minder tijd over voor de presentatrice en haar echtgenoot Michiel Teeling. “Meestal de dinsdagavond. En nu misschien ook wel de woensdagavond. Mijn man heeft in het weekend een behoorlijk pittig schema als voetbalcommentator. Weet je, het blijft schipperen en het blijft een uitdaging om tijd samen te vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.