Jan Dulles en zijn partner Caroline verloren in december 2020 hun dertien weken oude dochtertje Donna als gevolg van een breuk in het middenrif.

Hoewel Jan erg diep heeft gezeten, geeft de zanger aan dat zijn vrouw nog door een veel dieper dal is gegaan. “Dat komt omdat zij de moeder is, denk ik”, gaat hij van start in Story. “De band tussen een moeder en een dochter is onlosmakelijk. Die is nog veel sterker dan die tussen een vader en een dochter. En dat komt toch vooral door die eerste periode: de negen maanden in de buik.”

Caroline werd vrij snel opnieuw zwanger van hun dochtertje Lina. “Tijdens die negen maanden zwangerschap ben je als vrouw lichamelijk en geestelijk al een beetje in de war, maar zij had ook nog eens een schuldgevoel. Alsof je je schuldig moet voelen omdat er weer een nieuw kindje komt, schuldig over het geluk weer zwanger te zijn.”

Ondertussen heeft het paar het geluk met hun dochtertje Lina leren omarmen. “We genieten ongelooflijk van elkaar. Elke dag!”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.