In Libelle lezen we dat Francis van Broekhuizen onlangs besloten heeft om het rustiger aan te gaan doen aangezien ze onlangs bijna een burn-out kreeg. De operazangeres zorgt daarom tegenwoordig extra goed voor haar mentale welzijn.

Toch besloot de reporter van het weekblad Francis even negatieve gevoelens te laten oproepen, en vroeg wat haar grootste ergernis is. “Dat iedereen maar rechts stemt, op partijen die de democratie tegengaan”, antwoordt de comédienne kordaat. “Dat betekent dat bijvoorbeeld kunst en cultuur weer op een lager plan komen te staan.”

Francis geeft dan ook aan dat ze graag eens met de premier van Nederland een week van plaats wil wisselen om zo meer positieve vibes in het land te sturen.

Al zou een politieke carrière niet meteen iets zijn voor de zangeres aangezien ze naar eigen zeggen te open en te eerlijk is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.