Karin Bloemen verwittigt haar jongere collega’s van Beste Zangers voor managers die het zogenaamd altijd goed met je voorhebben.

De zangeres spreekt dan ook uit ervaring aangezien ze in het verleden zelf ook een flinke smak geld verloren heeft. Een kwart miljoen om precies te zijn, zo lezen we in Story. “Het management Pérukel & Klaus waar ik destijds bij zat, ging failliet. Ze hadden vier miljoen euro schuld. En daar zat 250.000 euro van mij bij.”

De theatershow die destijds liep heeft de cabaretière wel afgewerkt maar ze heeft er niets aan verdiend. “En in de vier jaar die volgden heb ik theatershows gemaakt waar ik ook niets aan overhield. Alles aan winst ging naar mijn medewerkers die ten tijde van het faillissement van dat bureau niet waren uitbetaald. Zij hadden recht op dat geld. Om aan die verplichting te voldoen, heb ik dus vier jaar lang een theatershow gemaakt om mijn schuld aan hen te betalen.”

Karin draag loyaliteit dan ook erg hoog in het vaandel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.