Onlangs mochten Karin Bloemen en haar echtgenoot Marnix hun dertigste huwelijksverjaardag vieren. Aangezien het tweetal voor hun 25ste huwelijksverjaardag al een groot feest had gegeven besloten ze het dit keer bescheiden te vieren en gingen ze met hun gezin gezellig uit eten.

“Ik ben al de helft van mijn leven met Marnix”, gaat de cabaretière van start in Story. “En ik hoop van harte dat er nog evenveel jaren bijkomen. Wij zijn zo’n goed stel.”

Karin herinnert zich hun eerste ontmoeting dan ook nog alsof het gisteren was. “Ik trad destijds op en had een gitarist nodig. Iemand kwam toen met Marnix aanzetten. Ik was op slag verliefd. Alleen had Marnix wat langer nodig. Toen bleken we ook nog bij elkaar om de hoek te wonen. Niet veel later gingen we op tournee en was het Marnix die ons reed. Hij haalde mij als eerste op en bracht me als laatste thuis. We hadden zoveel mooie gesprekken. En dat is eigenlijk nog steeds zo. We zijn nooit uitgepraat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.