Tooske Ragas mocht onlangs haar vijftigste verjaardag vieren. Een verrassing voor velen aangezien de presentatrice er nog steeds stralend uitziet.

“Ik word wel ouder hoor”, gaat Tooske gecharmeerd van start in Weekend. “Ik heb veel geluk gehad, denk ik, met de genen.”

Toch probeert de presentatrice ook zo gezond mogelijk te leven en haar lichaam goed te onderhouden. “Ik sport drie tot vier keer per week. Dat doe ik gewoon thuis, met een vriendinnetje. Zij heeft een onlinecursus, waarbij je oefeningen doet met een kettlebell van zestien kilo, daar blijf je wel sterk van.”

Verder geeft Tooske aan dat ze ook wel goede verzorgingsproducten heeft maar dat ze voor de rest niet veel gekke dingen doet. “’Ik doe wel behandelingen. Maar geen botox en geen filters”, zo verzekert ze de lezer.

Ondanks het feit dat haar voorkomen erg belangrijk is voor haar televisiewerk, geeft Tooske aan dat ze niet erg ijdel is. “Gewoon dat je denkt: ik vind het leuk om er niet als een totale slons bij te lopen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.