Henk Dissel en zijn partner Sanne zijn ondertussen al tien jaar samen. In Party vertelt de zanger hoe hij zijn vriendin destijds heeft leren kennen.

“Ze was zestien toen ik haar leerde kennen”, gaat Henk van start. “Ik was op stap in Amsterdam, daar zag ik haar staan. Ik ben op haar afgestapt en aan het eind van de avond namen we afscheid en liep ik naar mijn auto zonder iets van telefoonnummer of achternaam.” Gelukkig wist hij Sanne toch op Facebook te vinden. Daar vroeg hij haar nummer maar werd pijnlijk afgewezen.

“Toen het me was gelukt om een keer met haar af te spreken, stonden haar ouders daar niet achter. Ik was toch zeven jaar ouder en zij hadden zoiets van: een zanger, wat moet die met onze dochter?”

Toen het tweetal toch stiekem afsprak was de moeder van Sanne in alle staten. “Tja, ik was natuurlijk een stukje ouder en ik had haar dochter meegenomen. Ik wilde niets verkeerds doen, wilde niet dat haar moeder boos was en wilde ook geen ruzie. Ik heb Sanne meteen thuisgebracht. Uit veiligheid heb ik haar 200 meter van haar huis afgezet. Onze eerste date eindigde dus niet erg romantisch. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.