Angela Groothuizen vertelt in Party dat ze naast ‘The Tribute: Battle Of The Bands’, een muziekprogramma op SBS6, niet meer zo vaak op tv is. “Dat trekt me gewoon niet meer zo”, legt ze uit.

“Iedereen kan tegenwoordig zomaar zijn gal over je spuwen”, gaat ze van start. “Ik heb daar geen zin meer in. En het tv-werk hoeft voor mij ook niet. Dus ik doe alleen nog maar dingen die ik echt leuk vind.”

Dat wil echter niet zeggen dat Angela heeft stilgezeten. “Ik heb de tour met de Dolly Dots gehad, die door corona anderhalf jaar duurde. Daar ben ik nu pas een beetje van bijgekomen. Het was echt heel leuk, misschien wel het leukste wat we ooit gedaan hebben, maar we zijn inmiddels wat ouder. Ik merkte dat het daarna best lang duurde voordat ik weer zin had om iets nieuws te doen. Want zo leuk als dat was … Dat is zowel ons geluk als onze pech. We zijn als de Dolly Dots altijd zo op elkaar aangewezen, en dat is fantastisch, maar daarna moet je elkaar weer loslaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.