‘Eva’ de nieuwste talkshow van Eva Jinek is een schot in de roos, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Er is zelfs een ware kijkcijferoorlog aan de gang met de heren van ‘VI’ om te dingen naar de titel van meest populaire talkshow van Nederland.

Een oorlog die vooralsnog in het voordeel van Eva is zo vertelt Tina Nijkamp op Instagram, want haar talkshow weet momenteel meer kijkers te bekoren. “Het is wel voor het eerst in twee jaar denk ik dat ‘VI’ niet de best bekeken talkshow in het land was”, gaat Nijkamp van start. “Met de talkshow van Eva gaat het echt heel erg goed.” Door het hoge aantal van 982.000 kijkers gaat Eva er vooralsnog met de hoofdprijs vandoor.”

De kijkcijfer-expert spreekt zelfs van DWDD-cijfers als ze de kijkcijfers van Eva bekijkt. “Er kan echt wel gesproken worden van een succes. “Ze heeft nog geen teleurstellende score achter de rug. Ze lijkt heel erg stabiel, dus goed nieuws voor haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.