Thijs Römer zag, sinds de geruchten van online misbruik van minderjarige meisjes naar buiten kwamen, zijn opdrachten opdrogen. Toen hij ook nog eens schuldig werd bevonden kwamen de activiteiten als acteur hellemaal tot een stop. Verstaanbaar uiteraard omdat geen enkele productie zich wil verbranden aan de getergde acteur.

Dit heeft natuurlijk als gevolg dat Thijs weinig tot geen inkomsten meer heeft. Enkel met zijn werk als schrijver verdient de acteur momenteel nog bij, zo lezen we in Party.

Niet alleen professioneel verloor Thijs bijna alles, ook op privégebied werd het enorm moeilijk voor hem. Zo liep zijn huwelijk met Igone de Jongh op zijn einde toen naar buiten kwam dat Thijs naast de feiten, zijn vrouw ook nog bedroog.

Volgens het weekblad blijft momenteel enkel nog de steun van zijn naaste familie over én van Katja Schuurman, de moeder van zijn dochter Sammie. “Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te – blijven – dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen”, klinkt het van haar kant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.