Lee Towers heeft er al een erg rijkgevulde carrière opzitten. De zanger kreeg tal van onderscheidingen en er zijn zelfs gebouwen naar hem genoemd. Om deze reden vroeg de reporter van Story waar Lee het méést trots op is.

“Op heel veel dingen natuurlijk”, gaat de zanger van start. “Soms word je ondanks alle successen geconfronteerd met dingen waar je geen grip op hebt. Die verdrietig zijn en die je leren te relativeren. Dan word je je bewust van de betrekkelijkheid van het succes. Het is als een mooie grote ballon in de lucht. Prik er een gaatje in en er blijft weinig van over. Alles valt in het niet wanneer er in je familie iets ergs en verdrietigs gebeurt.”

De ouders van Lee zeiden vroeger: “Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje.” En ook: “Dat is voor ons soort mensen niet weggelegd”, uitspraken waar de zanger zich niet bij wou neerleggen. “Ik heb het gedaan. Door hard werken en veel respect te hebben voor ieder in mijn omgeving.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.