Ook dit jaar is Friesland vertegenwoordigd in Boer Zoekt Vrouw. Julius Galama uit Arkum besloot om de hulp van Yvon Jaspers in te roepen en zo, hopelijk, een geschikte partner tegen het lijf te lopen.

In Party lezen we echter dat Julius een groot verdriet met zich meedraagt. De boer verloor in 2011 zijn vader die op vijftigjarige leeftijd veel te jong is gestorven.  Julius was destijds amper 22 en had graag nog meer geleerd van zijn vader over melkveehouderij.

“Wij hebben diepe bewondering voor de manier waarop hij heeft gevochten om bij ons te blijven”, schreef de familie destijds in de rouwadvertentie. “Met al die positieve inzet en humor kon hij deze strijd niet winnen. Met groot verdriet laten we weten dat we afscheid moeten nemen van mijn lieve man en maatje en onze lieve, bijzondere vader.”

De vader van Julius liet een gezin met drie kinderen achter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.