In Party lezen we dat Meinte Galama, de vader van Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Julius Galama in 2011 kwam te overlijden. Julius was destijds nog maar 22 jaar oud.

Dat de familie graag gezien is in het Friese Arkum, bleek uit de talloze steunbetuigingen die de ze naar aanleiding van het drama mocht ontvangen. Om deze reden plaatste de familie ook een dankwoord in de krant.

“Tot het laatst toe was hij geïnteresseerd, vol humor en liefde voor ons allemaal. Zo stil, zo leeg, zo waar en zo onwennig. Het medeleven van zoveel mensen tijdens zijn ziekbed en na het overlijden van mijn lieve man en onze vader was heel bijzonder. We willen iedereen hier hartelijk voor bedanken.”

Ook tijdens een interview met Nieuwe Oogst gaf Julius aan erg veel steun gekregen te hebben van de familieleden, de buren en kameraden. De gemeenschap besloot destijds zelfs spontaan om de familie een handje te helpen op de boerderij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.