André van Duin kreeg de afgelopen af te rekenen met flink wat tegenslagen, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend.

Zo moest hij in het verleden meerdere keren behandeld worden aangezien er tumoren in zijn darmen werden gevonden. Wanneer de reporter vraagt hoe de ontwikkelingen hieromtrent momenteel zijn, geeft de komiek aan dat voor zover hij weet, dat het er gunstig uitziet.

Ook het overlijden van zijn man Martin in 2020, heeft er zwaar ingehakt bij André. Hoewel hij ondertussen opnieuw het geluk heeft gevonden bij zijn partner Fernando, denkt de komiek nog dagelijks aan zijn overleden echtgenoot.

André geeft aan dat zijn werk erg belangrijk was om zich door al deze tegenslagen te worstelen. “Ik ben blijven werken. Bezig zijn, ik denk dat dát de manier is. Maar dat is voor iedereen anders. Het is niet zo dat ik zeg: dat móét je zo doen, want iedereen doet het op zijn eigen manier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.