Anthony, de zoon van Glennis Grace, wordt langzamerhand een volwassen man en dus komt het besef bij de zangeres dat ze haar oogappel ooit zal moeten loslaten.

“Ik zit nu inderdaad in de fase dat je hem móet loslaten”, gaat Glennis van start in Weekend. “Maar hij hangt best nog wel heel erg aan mij. Hij woont gelukkig nog thuis en is ook altijd bij mij geweest.”

Toch vindt de zangeres het belangrijk om haar zoon vrij te laten. “Als hij bijvoorbeeld morgen tegen me zou zeggen: ‘Mam, ik wil iets gaan doen in het buitenland’ dan zeg ik: ‘Doen! Ga jezelf ontwikkelen, ga uitzoeken wie je bent en wat je wil. Daar ben ik héél stellig in.”

Volgens Glennis is het belangrijk om kinderen het vertrouwen te geven zodat ze op hun eigen benen kunnen staan. “Ik vind dat heel belangrijk in de leeftijd waar hij nu zit: dat hij dat moet gaan ontdekken, zeg maar. En mijn zoon komt toch altijd wel weer bij me terecht als hij hulp nodig heeft”, besluit ze nuchter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.