Lévy Simon, de zeventien jaar jongere ex-vriend van Glennis Grace wordt binnenkort voor het eerst vader, zo kondigt hij aan op Intstagram.

Wanneer de reporter van Weekend dit voorlegt bij Glennis, geeft ze aan dat ze dit erg goed nieuws vindt en dat ze hem zelfs al een bericht heeft gestuurd. “Een kind is het mooiste dat je kunt krijgen. Het is het meest bijzondere wat je als mens kan overkomen”, legt ze uit.

Het is duidelijk dat het tweetal het nog uitstekend met elkaar kan vinden. “We hebben absoluut een mooi verleden en zijn ook niet met ruzie uit elkaar gegaan. Dus ik gun hem al het goeds. Dat het tussen ons niet heeft gewerkt, maar dat we tóch vier jaar een relatie hebben gehad, betekent dat je iemand alleen maar het beste kunt toewensen. Toch?”

Hoewel de zangeres erg gelukkig was met Lévy, was het leeftijdsverschil destijds toch merkbaar volgens Glennis. “Uiteindelijk merk je dan toch dat je uit elkaar groeit. We hebben daar op een normale manier over kunnen praten en kunnen toegeven dat het niet meer werkte samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.