Onlangs zagen we in DNA Singers de hereniging waar heel Nederland op zat te wachten. Roxeanne Hazes en haar broer André lijken hun geschillen in het verleden te hebben gelaten en kunnen het naar eigen zeggen terug uitstekend met elkaar vinden.

“Het zit goed tussen ons”, gaat Roxeanne van start in Weekend. “We zien elkaar vaak en maken leuke plannen samen met de gezinnen. Dus dat gaat eigenlijk hartstikke prima.”

Wanneer de reporter aangeeft dat André heel wat persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt sinds hij gestopt is met drank en drugs, geeft de zangeres aan dat ze altijd erg trots op hem is maar nu een beetje extra.

“Hij gaat gewoon hartstikke goed, hij zit lekker in zijn vel. Hij leidt een gelukkig leven en weet uitstekend zijn grenzen aan te geven. En dat is iets wat ik als grote zus alleen maar kan aanmoedigen. Ik vind het belangrijk dat je goed je grenzen aangeeft en dat je gelukkig in het leven staat. Dus ja, ik ben óntzettend trots op hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.