Het lijkt Carrie ten Napel tegenwoordig erg voor de wind te gaan. De carrière van de presentatrice zit dan ook in een stijgende lijn sinds ze haar eigen talkshow Carrie Op Vrijdag heeft.

Wanneer de reporter van Weekend vraagt of er ook wel eens iets mislukt, misschien omdat ze te hoge verwachtingen had, geeft ze aan dat dit niet echt het geval is.

“Ik was wel teleurgesteld dat ik de voetballerij niet leuk genoeg vond om in door te gaan”, gaat ze eerlijk van start. “Dat was zo’n moment waarop ik dacht: maar dit was toch waar ik als klein meisje van droomde? Nu heb ik het, waarom vind ik het dan niet leuk genoeg?”

Gelukkig kwam Carrie er later achter wat wel bij haar past, namelijk presenteren. “Dan is het natuurlijk alleen maar mooi dat je die weg ook kunt bewandelen.”

Al geeft de presentatrice wel aan dat ze het een beetje ongemakkelijk vindt dat het programma haar naam draagt. “Het had voor mij niet per se mijn eigen naam hoeven dragen. Nee, die naam had wat mij betreft ook met Omroep MAX te maken kunnen hebben. Maar ze zeiden: ‘We noemen het Carrie Op Vrijdag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.