In zijn realityserie ‘Dit Ben Ik: Gordon’, ging de zanger erg heftig tekeer en kwam er een hele tirade over een grote rat in zijn leven. De enige vraag die Nederland hierbij stelt is: ‘Waar gaat dit eigenlijk over?’

Albert Verlinde heeft in het verleden ook al een aantal aanvaringen met de zanger gehad. “We hebben hem bij ‘VI’ ontzettend uitgelachen over de vals gezongen cd-presentatie”, gaat de showbizzkenner van start in Party. “Dan belt-ie me op en zegt hij: ‘Ik ga je aanklagen, ik ga morgen naar de politie.’ Dan zeg ik: ‘Rustig aan.’ En dan maak je het goed. Maar als je hem tegenkomt, blijft hij zeggen: ‘Ik haat je.’ Hij kickt een beetje op ruzie.”

Ook Albert stelde zich heel wat vragen toen hij het bewuste fragment zag. “Ik vraag me af: hoezo nou weer? Het stomme is dat het allemaal al een poosje geleden is opgenomen en gemonteerd. Je kunt er niks meer aan doen. Of Gerard Joling de bedoelde slang is? Gerard is een schat. Dan zou hij een wel heel lieve slang zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.