In Story lezen we dat Christophe Haddad een holistisch gezondheidscentrum heeft opgericht. Dit soort controversiële centra verkoopt het idee dat lichamen zichzelf kunnen genezen, zelfs in gevallen van dodelijke aandoeningen.

Roelof Hemmen is niet te spreken over het nieuwe zakelijke avontuur van de acteur. “Dit is schandelijk!”, gaat hij fel van start. “Dit soort mensen zouden geen kans mogen krijgen om kwetsbare mensen in hun valletje te laten lopen en daar geld aan te verdienen. Ik ben fel tegen kwakzalvers, zoals ieder weldenkend mens, en deze meneer zou gestopt moeten worden.”

Volgens Roelof genezen sommige ziektes niet vanzelf. “Tumoren kunnen dodelijk zijn en worden door middel van behandelingen en chemokuren behandeld”, klinkt het.

Ook het feit dat kinderen gratis in het centrum van Christophe terechtkunnen, is volgens Roelof niet meer dan een stunt om kwetsbare mensen en kinderen een rad voor de ogen te draaien. “Laat dit stoppen!”, roept de presentator dan ook op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.