René Froger en zijn vrouw Natasja zijn zelfs na drie decennia huwelijk nog steeds erg gelukkig met elkaar. Het paar geniet dan ook met volle teugen van het leven dat ze samen hebben opgebouwd.

De laatste jaren is het koppel zelfs in een nieuwe fase terechtgekomen. René en Natasja laten het opvoeden van kinderen sinds kort over aan hun eigen nageslacht en genieten volop van het grootouderschap. Onlangs mocht het paar nog Mateo, de nieuwste aanwinst van de familie verwelkomen.

“Met kleinkinderen is het sowieso anders dan met je eigen kinderen”, gaat René van start in Story. “Dan ben je jonger en bezig met van alles opbouwen, en druk met je carrière. En ook gewoon met jezelf, zeker als artiest. Dat is nu heel anders. Soms zit ik aan de keukentafel en dan zit het hele zooitje om me heen. Dan komt je hele leven steeds voorbij, alles wat je gedaan hebt binnen de familie. Alle liefde die je erin hebt gestopt. Dat is gewoon je hele leven. Want je komt er ook achter: je kunt doen wat je wilt, het is fantastisch om een paar centjes te verdienen en een mooi groot huis te hebben, maar familie is toch wel echt alles.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.